fbpx

Nystart av Kreativia

Första bränning på länge – en nystart på Kreativia 🙂

Efter två år är det äntligen nystart av Kreativia. Nu kör jag igång keramiken igen och som jag har saknat er! Vem har inte saknat Kreativia? Varje gång jag ser  de gamla fotona känner jag så mycket värme för att ha drivit denna lilla oas i Växjö.  Som ni säkert vet har jag inte stängt ner helt och hållet utan har allt kvar. Tiden har jag använt väl. Jag har fortsatt med något jag har länge velat ägna mer tid åt och det är LiveCasting, även kallad kroppsavgjutning. Har så mycket att göra och berätta och jag hoppas att jag kan inspirera er med lite av varje.

Som en första början kör jag igång keramikkursen. Tanken är att jag ska hålla i flera kurser och workshoppar, gärna tillsammans med andra aktörer. Tanken är att bara ha roligt med både er och det jag arbetar med. För att kunna inspirera er kommer jag även att ladda upp lite spännande o roliga videon och DIY’s. Men för att nystarten ska övergå till något inspirerande, lustfyllt och hållbart behöver jag göra det i sakta mak.

Så nu ville jag bara checka in och tala om att jag har behållit allt som fanns på vackra Kreativa. Nu väntat jag bara på rätt tillfälle för att plocka fram allt och starta igång igen! Jag ser fram emot för vad framtiden har att ge. Jag vill se hur du och jag kan växa tillsammans, respektive var och en för sig. Häng på och se vart nystarten kan leda oss till och följ oss på FaceBook och instagram!

Senaste inläggen

Materialet du bara måste testa

Materialet du bara måste testa

Namnet klingar i mitt öra som små bjällror och materialet är en äkta nyfunnen kärlek. COLD PORCELAIN CLAY = kallt porslinslera om man översätter ordagrant. Ett material som överraskar. Vad har du för förväntningar av en bra lera? (recept längst ner på sidan) Jag har...

läs mer

Social Artworking – det populära vuxenkalaset

Det här tycker vi är extra roligt att ordna 🙂 Social Artworking är ett event som oftast vuxna väljer hos oss. Det går ut på att sälskapet som bjuds in skapar någonting tillsammans (oftast målar tavlor, men det finns även andra skapande aktiviteter) Målet är att man...

läs mer