fbpx

Nystart av kreativia

Första bränning på länge – en nystart på Kreativia 🙂

Efter två år är det äntligen nystart av Kreativia. Nu kör jag igång keramiken igen och som jag har saknat er! Vem har inte saknat Kreativia? Varje gång jag ser  de gamla fotona känner jag så mycket värme för att ha drivit denna lilla oas i Växjö.  Som ni säkert vet har jag inte stängt ner helt och hållet utan har allt kvar. Tiden har jag använt väl. Jag har fortsatt med något jag har länge velat ägna mer tid åt och det är LiveCasting, även kallad kroppsavgjutning. Har så mycket att göra och berätta och jag hoppas att jag kan inspirera er med lite av varje.

Som en första början kör jag igång keramikkursen. Tanken är att jag ska hålla i flera kurser och workshoppar, gärna tillsammans med andra aktörer. Tanken är att bara ha roligt med både er och det jag arbetar med. För att kunna inspirera er kommer jag även att ladda upp lite spännande o roliga videon och DIY’s. Men för att nystarten ska övergå till något inspirerande, lustfyllt och hållbart behöver jag göra det i sakta mak.

Så nu ville jag bara checka in och tala om att jag har behållit allt som fanns på vackra Kreativa. Nu väntat jag bara på rätt tillfälle för att plocka fram allt och starta igång igen! Jag ser fram emot för vad framtiden har att ge. Jag vill se hur du och jag kan växa tillsammans, respektive var och en för sig. Häng på och se vart nystarten kan leda oss till och följ oss på FaceBook och instagram!

Senaste inläggen

Så här gör du din egna ljuslykta

Så här gör du din egna ljuslykta

Det är många som har velat köpa den här lilla lyktan eller frågat hur jag har gjort den. För er som har besökt Kreativia och ville skapa med lera, visade jag. (Visste ni att det går att göra 2-3 st av ett enda kilo lera? 😉 ) Fördelen med att göra den i lera är att...

läs mer
Är du en rastlös själ? – låt det mynna ut i en workshop

Är du en rastlös själ? – låt det mynna ut i en workshop

Klarar du att sitta still eller går dina fingrar stup i ett?Pillar du med din servett, lägger du tändstickor i perfekt symmetri eller gör du mönster med fingrarna i imman på glaset medan du umgås med dina vänner? Då är du kanske en rastlös själ som gärna vill utnyttja...

läs mer
7 steg att komma igång med din kreativa process

7 steg att komma igång med din kreativa process

Längtar du också efter att få göra något kreativt men har svårt att komma igång? Här är sju enkla steg som hjälper dig att komma igång med din process. Planera din tid Unna dig minst en halv dag och avboka allt annat. Stäng av datorn eller åtminstone stäng ner alla...

läs mer