fbpx
Våra

Presentkort

Ge bort en

Unik gåva

En hand- och fotavgjutning på din lilla bebis, på dig och din älskade eller på hela familjen är en av de mest personliga och minnesvärda presenterna du kan ge någon. En unik upplevelse, helt olikt från något annat du har upplevt.​

Ett handfast minne som du kommer att uppskatta mer och mer allteftersom tiden går för att varenda lilla veck, rynka och por berättar om personen du älskar.

Ge bort ett presentkort med valfritt belopp och be dina älskade höra av sig för att boka en tid.

Läs mer om hur det går till här nedan.

Judit

Jag har fått ett presentkort

För att kunna lösa in presentkortet behöver modellen ringa till oss och prata med oss en kort stund. Vi vill gärna få en uppfattning om vem vi kommer att gjuta och vad för önskemål modellen har. Vi älskar utmaningar och personliga gjutningar så var inte rädda för att ta ut svängarna.
Bolla med oss så att vi kan ge den absolut bästa upplevelse, kvalitét samt en gjutning som fångar vem modellen är.
När vi har fått en ungefärlig bild på vad för slags gjutning vi kommer att göra bestämmer vi en tid som passar för ändamålet. Modellen/modellerna kan få en hemläxa i att testa/träna på hur de vill hålla händerna.
Oftast gör vi hembesök (i Växjö med omnejd), men man kan också komma ut till oss i Risinge.
Vi använder konstnärsalginat, ibland silikon för att kunna återge även de minsta detaljerna. Ibland doppar vi händerna, ibland bygger vi runt modellen, beroende på önskemålet. Med all säkerhet kommer modellen att få en beskrivning redan vid bokningen.

Hur lång tid tar det?

Att ta en form går relativt snabbt, alltifrån 3 minuter (perfekt för hand- och fotavgjutningar på bebisar) upptill ca en timme för andra kroppsdelar (mage, rumpa, överkropp). För oss tar arbetet ca 2 veckor från gjutning till montering och vi kommer att höra av oss när skulpturen är klar för hämtning.
Efter formtagningen behöver vi sätta igång med arbetet ganska omgående så vi kommer att säga adjö tills nästa gång vi ses.
Ju längre tiden mellan formtagning och gjutning, desto mer jobb innebär det för oss som kan i sin tur påverka leveranstiden.

Material

Alla våra material är helt giftfria, miljövänliga och ofarliga för natur, människa och djur.

Glöm inte att ringa eller maila oss i god tid!