fbpx

Keramikkurs på Kreativia

 Under 5 tisdagskvällar kan du testa på att tumma, ringla, kavla, forma föremål eller skulptera samt glasera under fyra studietimmar i fem kvällar.

Kvällskursen är för dig som är nybörjare eller har tidigare erfarenhet av hantverket. Den första hälften av varje kurstillfälle hjälper jag dig aktivt så att du känner dig trygg i ditt skapande och under den andra hälften får du fria händer, dvs du arbetar självständigt och jag finns bara i bakgrunden när du behöver mig. Du kan bolla idéer med mig, jag hjälper dig när du formar och finna inspiration till en viss teknik. Under hela keramikkursen får du tillgång till all material och verktyg du behöver. Du kan bygga skålar, muggar, tallrikar, lyktor och vaser är bara några av de föremål du kan bygga. Förutom bruksföremålen kan du också bara skulptera fritt och bara njuta av formgivningens process.

KURSDATUM 2023

Kurs 1. 19 sept, 26 sept, 3 okt, 10 okt, 17 okt – anmälan

KURSAVGIFT – 2 650 kr
I kursavgiften ingår ett kilo lera per person och gång men vi har mer! Vid önskemål kan du alltid köpa till ett kilo för 120 kr (de väger jag upp innan kursen och väntar på dig). Önskar du bygga föremål högre eller bredare än 20 cm tillkommer en bränningsavgift på 250 kr.

ANTAL DELTAGARE 
För att starta kursen behöver jag ha en grupp på minst sex personer och maxantal är 10 personer.

ANMÄLAN
Anmälan kan du göra via e-mail.
Vänligen observera! Ange fullt namn, mail, telefonnummer och personnummer i anmälan. 

Varmt välkomna! Vi ses på Kreativia i Risinge
Vägbeskrivning kommer i välkomstbrevet 🙂 

ATT TÄNKA PÅ
Ha gärna bekväma och oömma kläder, ta med dig innetofflor och ett stort leende. :0)
Tänk på att långa naglar kan skada ditt vackra material. 🙂
Att diska undan sin egen kaffekopp, ställa undan alla verktyg och städa efter arbetspasset ingår i tiden och vi alla hjälps åt att lämna verkstan som vi har hittat den.

LÄS OM VÅRA EVENT

Vill du hellre läsa mer om våra event, klicka Keramikmålning eller på Skapa med lera