fbpx

EVENT

MÖHIPPA, FÖDELSEDAGAR OCH EVENT

Skapa med lera och keramikmålning är ett event är för dig som vill uppleva något roligt. Gör något kreativt och meningsfullt tillsammans med din familj och dina vänner. Eventet är lika roligt för dig som inte hållit på med lera tidigare som för dig som redan vet vad allt handlar om. 

Efter en kort presentation i de olika teknikerna får du själv sätta händerna i leran och trycka, klämma, tumma, kavla, bygga och måla av hjärtats lust. Visst låter det roligt? Ett event där du och ditt sällskap äntligen får skapa fritt och umgås under tiden. Jag finns alltid till hands, diskret i bakgrunden eller mitt i smeten, precis där du behöver mig. Jag hjälper dig aktivt så att du känner dig trygg i ditt skapande.

Det finns alltid färdiga exempel som står framme. Du får också tillgång till en liten mapp som är fylld med härlig inspiration. 

 

Tillgång till allt du behöver

I min verkstad får du under hela eventet får du tillgång till allt material och verktyg du behöver. Skålar, muggar, tallrikar, lyktor och vaser är bara några av de föremål du kan bygga. Förutom bruksföremålen kan du också bara skulptera fritt och bara njuta av formgivningens process eller bara slappna av i de givna formernas vackra trygghet och bara fokusera på att måla dem.

 

LÄS MER OM:

Skapa med lera / keramik

Keramikmålning

Keramikkurs