fbpx

Keramik

Keramik på Kreativia

 Vi på Kreativia har flera års erfarenhet av keramik, cirklar o workshops med olika teman och material.
Hos oss kan du nu välja att gå en workshop med ett specifikt tema som just erbjuds eller gå en längre keramikkurs där flera olika tekniker presenteras och där du kan fördjupa dig i din favoritteknik. Förutom kurserna har vi också workshops med olika tema som t ex jul och påsk. Väx med oss och utvecklas och må bra i själ och sinne ❤️

 

ÖNSKEMÅL OM TEMAN

Du visste väl att du också kan ha ett önskemål om tema och idéer på workshop?
Får du eller vi ihop tillräckligt med deltagare så kommer vi hålla en kväll med just ditt önskade tema. Allt du behöver göra är att klura ut vad du är sugen på och bolla med oss om idén. Vi lovar inte att vi kan göra allt med en gång men vi kommer ständigt att söka möjligheter att utföra dina önskemål. Dessutom, brinner vi för alla kreativa idéer.
Se bara till att boka några veckor i förväg så att vi hinner planera.
Workshopen är oftast på 4 studietimmar, vilket ger dig massor med tid att skapa utav hjärtats lust.


CIRKLAR/KURSER

Cirklarna/kurserna är på 20 studietimmar fördelade på 5 tillfällen – mer info hittar du på Keramikkurs under Keramik i menyfältet.


WORKSHOPS

2-dagars keramikkurs i jultema.
Läs mer här

Håll utkik! Ibland har vi fantastiska samarbeten med spännande och intressanta aktörer där det dessutom bjuds på lite spännande erbjudanden.

FÖRETAG

Är du ett företag och söker samarbetspartners så lyssnar vi gärna på dina idéer för att visste du att vi älskar samarbeten?  Tveka inte utan hör av dig och bolla.