fbpx

Om Kreativia

Kreativia skapar minnen av speciella stunder i livet med hjälp av den s.k. LifeCastingen (kroppsavgjutning).

Vi vet bättre än någon annan vad en sådan gjutning kan ge. Varje bild är unik och återberättar just din livshistoria. Även de allra minsta detaljerna, som porer och fingeravtryck blir väl synliga och det finns ingen annan teknik som kan återge dem så realistiskt och konkret. Med stor omsorg, precision och hängivelse förfinar vi din skulptur som du kommer att värdesätta mer och mer genom åren.

När kan vi skapa ett minne av dig, dina barn, familjemedlemmar eller husdjur?

Keramikstudio

Visste du att Kreativia är även verksam som keramikstudio? På Kreativia hittar du inspirerande keramikkurser som är lämpade för både nybörjare och för den som redan har viss erfarenhet. Kom och skapa loss, vi värdesätter dina personliga stil och önskemål. Både bruksföremål och skulpturer kan skapas och vi tillhandahåller stor erfarenhet vilket du kan nyttja fritt. Kreativia anordnar även möhippor, svensexor och keramikmålning för lite större grupper av vuxna.

 

Välkommen

Hej! Det här är jag, Judit.
Jag driver Kreativia som är en Lifecasting studio och keramikverkstad i ett. Här vill jag ge dig, din familj, dina vänner och kollegor en stund som ni minns med kärlek.
Jag brinner för kvalité i mitt arbete och arbetar enbart med hållbara och giftfria material som står sig länge.

Vare sig du väljer LifeCasting eller att skapa med lera med mig brinner jag för att ge dig/er den bästa upplevelsen. Mina tjänster är levererade med absolut närvaro, stor omsorg, erfarenhet och gedigen kunskap.