fbpx

I VÄNTANS TIDER

Vi ber att få gratulera till er fina mage! Vi vill fira detta nya lilla liv tillsammans med er genom att ge er en vacker gåva. Bokar ni tid för hand och fotavgjutning I väntans tider, alltså innan bebisen kikar ut så bjuder vi på ert barns fot eller -handavtryck i folie. (värde av 350 kr)

Folien kan ni sedan klistra upp på dörren till barnrummet, på en liten skylt, mugg eller på andra valfria släta underlag. Man kan också få dem i folie som ämnade för textilier. (bild nedan)

Hand- och fotavgjutningen kommer alltid påminna er om hur pytteliten er bebis var när den kom till världen. Ett helt ovärderligt minne som både ni och ert barn kan förundras över om några år.
Ni gör ett avtryck med bebisens hand på ett papper, skannar in den och skickar till oss med måttet från långfinger till slutet i handflatan och måttet mellan tumme och lillfinger. Vi överför bilden till vårt program och skär ut. 

Veckorna med en nyfödd går så himla fort, det kan vara skönt att ha tiden bokad. ”I väntans tider” gåvan utnyttjas innan bebisen uppnått en månads ålder. Anmälan är så klart ej bindande. 
Se de olika alternativen och pris här

Handavtryck i folie

Jag har valt att presentera mitt exemplar på en liten mini skylt som man man hänga var som helst men kan ha dem precis var som helst. Visste du att man  t o m kan ha dem på textilier? På den här bilden använder vi oss av två olika folier som överlappade varandra, därav ”skuggeffekten”
Dock är det viktigt att man säger till i förväg så vi skär ut i rätt folie. Han vi redan skära ut går det inte att ändra sig men man kan alltid köpa till en ny. 

Måttet på folien kommer att vara detsamma som på bebisens hand.