fbpx

Avgjutningar för Familjer

Fånga ett perfekt ögonblick och förstärk bandet mellan er. Ett fantastiskt minne, utmärkt julklapp, bröllopsgåva eller förlovningspresent! Skulpturen monteras vid önskemål fast på en sockel av trä. Avgjutningen utförs på Kreativia eller hemma hos er med hjälp av giftfria material som är helt ofarliga för våra modeller.

Önskar ni något annat intressant underlag och komposition har vi massor med idéer och intressant material. Fråga oss gärna, bolla med oss så ger vi er en offert. Möjligheterna för speciella hand och body-castings är oändliga. Det är din fantasi och idé är tongivarna i denna speciella konstverk. Det du får hem överträffar alla filmer och foton du någonsin har haft och blir en oersättlig artefakt i ditt hem.

Var inte blyg, bolla med oss så klurar vi ut tillsammans vad som funkar och hur vi kan gå till väga för att lösa det. Våra många års erfarenheter kommer att ge dig den bästa upplevelsen i denna mycket speciella konst där inte bara slutresultat är viktigt, utan också den totala upplevelsen av att möta och skapa din unika bild.

Inspiration