fbpx

Vi söker modeller

Lifecasting och kroppskonst har varit vårt liv sedan 2016 och vi är nu redo för större projekt. Vi söker modeller! Gjutningarna ska ingå i en samling för en konstutställning.

Vi söker dig

Är du kvinna, mellan 18 och 23 år och skulle vilja lämna ett konstnärligt avtryck av dig själv är du välkommen att söka. Du har vårdad hud på ansikte, axlar och bröst/rygg, likaså på hand och har naturliga naglar. Du har en nätt kroppsbyggnad med mindre byst. Fräschet och ungdomlighet är en viktig detalj i detta projekt.

Tre typer av gjutningar

Modell variant 1. – halv överkropp (vänster eller höger sida). Du kommer att täcka för ditt bröst med ena handen. En del detaljer på ditt bröst kan komma synas på gjutningen.
Modell variant 2. bar överkropp, ett bröst, arm, en axel, hals och haka. Här syns ditt bröst tydligt.
Modell variant 3. En axel, rygg, en arm, nacke, käke

Tillvägagångssätt

Materialet vi arbetar med är med silicon. Detta material är framtaget just för de här typer av konstnärliga arbeten och är giftfria. Processen tar ca en timme och du kommer att kunna stötta dig så att du orkar vara stilla. Arbetet kommer att dokumenteras för framtida analyser av vår arbetsprocess.

Diskretion

Vi arbetar med stor diskretion och är lyhörda vad som är ok att publicera. Detta kommer vi överens om på plats innan arbete påbörjas.

Om man vill ha sin skulptur?

Det finns möjlighet att köpa ut sitt alster. Tänk på att ju mer tiden går, desto större är chansen att någon annan har hunnit före eller att det har ställts ut permanent någonstans.

Hur anmäler jag mig?

Först och främst behöver du fundera på vilken typ av gjutning du vill vara med på. Vi behöver veta vem du är och vill gärna prata med dig innan vi går vidare.
Vi önskar se en bild på ditt ansikte, haka, hals och axlar. Bilderna ska vara tagna framifrån, snett från sidan och en i profil. Bild på dina bröst behöver du inte skicka, de pratar vi om om och när det är aktuellt. När du har bestämt vilken skulptur du kan tänka dig vara med på kan du maila med den aktuella rubriken.

Maila info@kreativia.se och märk mailet med:
modell variant 1
modell variant 2
modell variant 3
Du är också välkommen att ringa så svarar vi på dina frågor och funderingar.
Glöm inte fotona så att vi ser om vi passar för varandra just detta projekt.

Hoppas att vi ses snart!

//Judit

Vi ssöker modeller med jämna mellanrum en tid framöver. Så håll utkik! 🙂
Vill du inspireras av fler lifecasting-bilder klicka dig vidare till galeriet

 

Handavgjutning

Fånga ett perfekt ögonblick och förstärk bandet mellan er! Ett fantastiskt minne, utmärkt julklapp, bröllopsgåva eller förlovningspresent! Skulpturen monteras vid önskemål fast på en sockel av passande material.