fbpx

Keramikmålning

MÖHIPPA, FÖDELSEDAGAR OCH EVENT
Keramikmålning är för dig som vill uppleva ett roligt, kreativt och meningsfullt event. Här hittar du ett stort utbud av färdiga figurer (både prydnader och bruksföremål) som bara väntar på att få lite färg på sig.

Efter en kort presentation i tekniken får du själv sätta välja vilka färger som just din figur ska ha. Måla mönster eller helfärgat, valet är helt och hållet ditt. Visst låter det roligt? Du och ditt sällskap får ta ut svängarna i keramikmålning och umgås under tiden. Jag finns alltid till hands, diskret i bakgrunden eller mitt i smeten, precis där och när du behöver mig. Jag hjälper dig aktivt så att du känner dig trygg i ditt skapande och vi löser problemen tillsammans.

Det finns alltid några färdiga exempel som står framme, samt att du får tillgång till en liten mapp som är fylld med härlig inspiration på alster som redan har målats. 

 

TILLGÅNG TILL ALLT DU BEHÖVER

Under hela keramikmålningen får du tillgång till allt material och verktyg du behöver, paletter, vatten, penslar samt idépärmar. Förutom bruksföremålen finns även vackra prydnadsfigurer.

PRIS: 750 kr/ pers

  • i avgiften ingår 1-2 figurer (beroende på storlek)
  • 3 timmars skapande
  • Vägledning
  • Kaffe med småkakor
  • Tillgång till fullt utrustad keramikverkstad
  • Genomgång och service
  • Bränning
  • Så klart finns det även akrylfärger för den som vill ta med sina alster meddetsamma


DELTAGARE
Högst antal deltagare är 14-15 personer. Minimidebitering för keramikmålareventet är 7 personer.
Bokning sker via email eller per telefon. Kontakta mig här

BRÄNNING

Man kan inte ta med sig materialet samma dag eftersom keramiken måste brännas. Bränning tar ca 24 timmar från start till avsvalning. En normal väntetid på bränning är ca 2 veckor. Det går så klart också måla figurerna med akrylfärg om ni inte önskar vänta. Viktigt att veta då att keramikfigurer som målas med akrylfärg inte är lämpliga för mat och dryck.

ATT TÄNKA PÅ
Ha gärna bekväma och oömma kläder, ta med dig innetofflor och ett stort leende. :0)
Är det blött ute får man vara beredd på att ta av sig skorna.
Tänk på att långa naglar kan skada ditt vackra material. 🙂
Att diska undan sin egen kaffekopp, ställa undan alla verktyg och städa efter arbetspasset ingår i tiden och vi alla hjälps åt.

LITE TIPS TILL MÖHIPPEGÄNGET

Ett tips till er som bokar möhippa är att gå ihop och måla en servis till bruden. Sätt er prägel på kaffekopparna, faten och frukostservisen, eller varför inte soppskålarna med tillhörande tallrikar. För att servisen ska ha samma tema igenom är det bra att i förväg fundera på återkommande färgtema och motiv på keramikfigurerna.

© 2024 Kreativia. Producerad av Jejjcop Web Solutions AB.