fbpx

Söker modeller

Vill ni vara med om en unik och minnesvärd upplevelse? Vi söker modeller – nyfödda!

Nu vill vi utöka vår portfolio och behöver nya bilder till vår hemsida, därför söker vi små söta bebishänder och bebisfötter att gjuta av. Vill du vara med?

Så här går det till:

Du besöker oss i vår fina verkstad och vi smörjer din bebis hand och fot med vanlig babyolja. Sedan doppar vi dem separat i modelleringsmassan, vilket är fullkomligt säker för människor och djur, och väntar tills massan har stelnat till en elastisk, gummiaktig form. Hela processen tar högst 1 minut /hand eller fot och är över innan bebisen hinner blinka.
Vi kommer att fotografera gjutningsprocessen och i vissa moment behöver vi filma både modell och förälder.

Vad händer sedan?

Är du OK med det din lilla skatt är stjärnan i vår reklam och på vår hemsida är du varmt välkommen att skriva till oss och anmäla er. Efter att vi har fotograferat de små hand- och fotavgjutningarna har ni som föräldrar möjlighet att köpa dessa gudomliga små skulpturer för enbart ett materialpris.

Genom att du anmäler er, godkänner du att vi använder bilderna i marknadsföringssyfte så länge vi behöver dem. Självklart namnges inte personer om ni inte vill, i så fall ändrar vi namnet på modellen vi berättar om.

Har du önskemål om hur gjutningarna samt komposition ska se ut betalar du fullt pris. Som målsman till modellen har du rätt att ändra dig från att vara modell till beställare. Då räknas det som en vanlig beställning utan rabatt. Oavsett vilken du väljer att vara levererar vi utomordentligt god kvalité på våra gjutningar.

Vill du veta mer om hur en gjutning går till klicka här

Anmäl dig via dm på sociala medier, via tfn eller maila info@kreativia.se 

Se fler av våra gjutningar här.

Hand och fottryck på bebis