fbpx

2D Bebisavtryck

Visste du att det går att stoppa tiden? Gör ett 2D bebisavtryck m a o Hand och fotavtryck 2D på din bebis för att alltid minnas hur små de var.
Bebisavtryck-tekniken skiljer sig lite från den andra avgjutningen. Samma höga kvalité men tillvägagångssättet skiljer sig lite.
Medan i 3D gjutningen visar alla detaljer och är som sagt tredimmesionell, ligger fokus i 2D på formen.

Besök oss så tar vi ett avtryck på handen eller foten och inom några veckor har du världens vackraste gåva i handen. Visste du att vi kan duplicera så att du även kan ge en gåva till mor och farföräldrar? Fråga oss så berättar vi mer.

Processen tar bara några få minuter och blir ett livslångt och roligt minne för er alla.

Hand och fotavtryck 2D - 2D bebisavtryck
Hand och fotavtryck 2D - bebisavtryck

HUR GÖRS HAND OCH FOTAVTRYCK 2D?

Ni kommer till mig eller om barnet är nyfött kan vi också besöka er. Innan ni kommer så har vi förberett oss med mjuk lera som vi kavlat ut. Vi trycker varsamt bebisens hand och fot i leran sedan är ni klara. Vi gjuter formen och låter det torka i två veckor innan behandling enligt era önskemål.

VAD SKA JAG TÄNKA PÅ?

Det är alltid lättare att göra ett hand och fotavtryck eller en gjutning efter att ditt barn har ätit, vilat och bytts på. Ibland blir barnen inte så glada när man gör dessa på dem, men det är viktigt att veta att det är inget som gör ont eller är farligt på något vis. De bara blir arga över att inte kunna röra sig fritt i några sekunder eller i en minut när det gäller gjutning. De blir snabbt lika glada efteråt 😊

2D GJUTNING UPP TILL 1 ÅR
1 hand eller fot – 750
1 hand + 1 fot – 950 kr
namn 150 kr tillkommer

 

 

2D GJUTNING 1-6 år
1 hand eller fot – 950 (utan namn)
1 hand + 1 fot – 1250 kr (utan namn)
namn 150 kr tillkommer

För 3D- gjutning läs mer här

Inspiration