fbpx

Ett event som barnen minns

Jag kommer ihåg den tiden när mina barn var små. Det var en underbar tid. De sa att jag skulle njuta för den skulle aldrig komma tillbaka. Jag njöt och den tiden kom inte tillbaka. Ingen annan tid heller.???? Idag är jag så glad att jag tog tillvara på den tiden! Vi skapade, pysslade och läste tillsammans. Maja och Oliver har vuxit upp hemma i köket och i Växjö bibliotek. Vi gör så än idag. Växer, skapar och läser tillsammans. Det har blivit en livsstil och ett sätt att umgås och mysa som familj.

Nu vill jag ge möjligheten till andra mammor pappor som kanske inte vill göra ett stort och dyrt inköp för en tavlas skull och kansle inte heller offra ett rent hem.

På Kreativia är det dukat för att skapa, måla, forma skissa och sist men absolut inte minst, att umgås.

Vi har bjudit in Paula (a k a Prickiga Paula) och Alexandra från Växjö på lite barnboksprat och lästips. Sedan målar vi ❤????

Mer info finns på vår hemsida:

https://www.kreativia.se/mala-med-mamma-pappa

Varmt välkomna!

Glöm inte att anmäla er! ????☀

//Judit

Senaste inläggen

Nystart av kreativia

Nystart av kreativia

Första bränning på länge - en nystart på Kreativia 🙂 Efter två år är det äntligen nystart av Kreativia. Nu kör jag igång keramiken igen och som jag har saknat er! Vem har inte saknat Kreativia? Varje gång jag ser  de gamla fotona känner jag så mycket värme för...

läs mer
Så här gör du din egna ljuslykta

Så här gör du din egna ljuslykta

Det är många som har velat köpa den här lilla lyktan eller frågat hur jag har gjort den. För er som har besökt Kreativia och ville skapa med lera, visade jag. (Visste ni att det går att göra 2-3 st av ett enda kilo lera? 😉 ) Fördelen med att göra den i lera är att...

läs mer
Är du en rastlös själ? – låt det mynna ut i en workshop

Är du en rastlös själ? – låt det mynna ut i en workshop

Klarar du att sitta still eller går dina fingrar stup i ett?Pillar du med din servett, lägger du tändstickor i perfekt symmetri eller gör du mönster med fingrarna i imman på glaset medan du umgås med dina vänner? Då är du kanske en rastlös själ som gärna vill utnyttja...

läs mer